Buraki I Jarmuż Z Kremowym Sosem Tofu

Buraki I Jarmuż Z Kremowym Sosem Tofu
Buraki i jarmuż z kremowym sosem Tofu to bezglutenowe i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz łyżki oliwy z oliwek, czosnek, jedwabne tofu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sałatka z kapusty Fizz z pieczonym sosem czosnkowo-Boczkowym i burakami, Kremowa Sałatka z awokado z cytrusami i burakami, oraz Wiosenna Sałatka Z Burakami, Prosciutto I Kremowym Sosem Cebulowym.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni. Buraki owinąć szczelnie folią wyłożoną pergaminem i piec do miękkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ostudzić, następnie wyjąć skórki i pokroić w rund. Odstawić.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn