Buraki Glazurowane
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepisy do twojej kolekcji, glazurowane buraki mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 6G tłuszczu i w sumie 157 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Mieszanka buraków, soli, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Buraki Szkliwione Klonem, Buraki Pomarańczowe, oraz Buraki Pomarańczowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Odcedź buraki, rezerwując 1/3 szklanki soku. W rondelku wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Dodaj sok z buraków i ocet; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i będzie musować. Gotuj i mieszaj jeszcze 2 minuty.
Dodaj buraki i masło; podgrzej.