Buraki Cytrynowo-Rozmarynowe

Buraki Cytrynowo-Rozmarynowe
Buraki cytrynowo-rozmarynowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 7 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Mieszanka soku z cytryny, pieprzu, gałązek rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Rozmaryn Cytryna Buraki Z Ginem, Buraki Cytrynowo-Rozmarynowe, oraz Prażone buraki rozmarynowe i marchew.

Instrukcje

1
Umieść pierwsze 8 składników w kuchence elektrycznej 4-quart. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin lub aż buraki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Usunąć i wyrzucić gałązki rozmarynu; wymieszać ze skórką cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia8
Magazyn