Buraki Żurawinowe
Buraki żurawinowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 125 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Za 78 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka soli, soku pomarańczowego, sosu żurawinowego z całych jagód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Buraki Wolnowarowe Żurawinowe Pomarańczowe, Buraki Harvard (Buraki Czerwone Słodko-Kwaśne), oraz Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}.
Instrukcje
Umieść buraki w rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut lub do miękkości.
W innym rondlu podgrzej sos żurawinowy na średnim ogniu, aż się rozpuści.
Dodaj sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową i sól.
Odcedź buraki; delikatnie wymieszaj z mieszanką żurawinową.