Burak Tzatziki
Burak Tzatziki może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 179 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz sól morską i pieprz, jogurt mleczny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Paszteciki z buraków z wegańską Tzatziki, Sałatka Z Pieczonych Buraków Tzatziki, oraz Golden Beet & beet Greens Pasta z Ricottanem i serem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jogurt w środku dwuwarstwowej gazę. Stojąc nad zlewem, przekręć muślin wokół jogurtu, aż będziesz miał ciasną piłkę. Zwiąż górę sznurkiem i zawieś piłkę (przywiązuję ją do kranu) na noc. Skończysz z jogurtem o bardzo gęstej konsystencji, który jest znany we wschodniej części Morza Śródziemnego jako suzme. Będziesz miał około 1 1/2 filiżanek. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Połączyć buraki, czosnek, sok z cytryny i suzme, i sezon.
Podawać skropione oliwą z oliwek, andsprinkled z pietruszką i orzechami włoskimi.