Burak słodko-kwaśny
Burak słodko-kwaśny jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 30 minut. Mieszanka mąki, brązowy cukier, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Przyprawiony słodko-kwaśny marynowany burak, Tarta Z Burakami I Słodkimi Ziemniakami, oraz Pieczone Słodkie Ziemniaki I Buraki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Buraki umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 15 do 20 minut, w zależności od wielkości buraków.
Odsączyć, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmaż cebulę do miękkości. Wymieszać z mąką i gotować przez około 2 minuty. Stopniowo mieszaj w bulionie z kurczaka.
Dodać pokrojone w kostkę buraki i gotować przez 3 do 4 protokół. Wymieszać z brązowym cukrem i octem. Gotować przez 10 minut. Doprawić solą i pieprzem.