Buraczane Gnocchi Z Sosem Musztardowym I Kozim Serem

Buraczane Gnocchi Z Sosem Musztardowym I Kozim Serem
Przepis buraczane Gnocchi z sosem musztardowym i kozim serem może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 20 minut. Ten przepis służy 3. To danie główne ma 469 kalorii, 21g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od naturalnie Elli ma 61 fanów. Mieszanka soli, parmezanu, buraków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czerwone Buraczane Risotto Z Musztardą I Kozim Serem, Kozi ser Azjatycka Sałatka z gruszek i buraków z miodem musztardowym Vinaigrette, oraz Gnocchi ziemniaczane z kapustą i pieczarkami w sosie z koziego sera.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia22
Magazyn