Bulion Ze Świeżych Warzyw
Bulion ze świeżych warzyw może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 33 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką gałązkę bazylii, seler, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj Dorsz świeży z bulionem z małży, Bulion Warzywny, oraz Bulion Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem soli w 8-quart stockpot. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 3 godziny. Przecedzić mieszaninę przez durszlak wyłożony gazą do dużej miski, naciskając warzywa z tyłu łyżki, aby usunąć jak najwięcej płynu, jak to możliwe; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z solą.
Uwaga: bulion Przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
Wlać 2 szklanki bulionu do pojemników bezpiecznych dla zamrażarki; zamrażać do 3 miesięcy.