Bulion Cielęcy

Bulion Cielęcy
Cielęcina bulion może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka skrawków wołowiny, olej canolan, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Bulion Cielęcy, Bulion cielęcy, oraz Bulion Cielęcy Brązowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapas jest coś, co robię pierwszą rzeczą, kiedy mam dzień gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Ułóż kości cielęce i skrawki w jednej warstwie na 2 lub 3 arkuszach do pieczenia wyłożonych folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość CielęcaKość Cielęca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Umieść tace w piekarniku i gotować, aż Kości brązowy, 1 do 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Rozgrzać dużą patelnię i dodać 1 łyżkę oleju. Kiedy zaczyna lekko palić, dodaj 2 połówki cebuli, ściąć bok w dół. Chcemy, żeby stały się czarne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienki-Cienki-
6
Połączyć pozostałe pokrojone cebulę, marchew i seler. Gdy miąższ połówek cebuli stanie się czarny, usuń je z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienki-Cienki-
7
Dodać pozostałą 1 łyżkę oleju i wymieszać z warzywami. Doprawić solą i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, około 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
8
Gdy kości są prażone i rumiane, odcedzić nadmiar tłuszczu i dodać do dużego garnka. Przykryć zimną wodą (Ciepła woda sprawia, że mętny wywar) i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Obniż ciepło i użyj kadzi, aby usunąć pianę lub zanieczyszczenia z góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodaj warzywa, gazę zawierającą tymianek, liście laurowe i czarny pieprz oraz połówki czarnej cebuli (która doda smaku i wzbogaci kolor). Wymieszać z szczyptą soli, następnie zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
10
Odetnij ciepło i pozwól odpocząć czasowi. Spróbuj! Jeśli smakuje wodnisto lub ma nierozwinięty smak, gotuj go dłużej! Zrobiłem Zapas, który trwał od 12 do 16 godzin, aby dojść do skutku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
11
Odcedzić wywar i odstawić do garnka. Delikatnie gotować na wolnym ogniu na małym lub średnim ogniu, aby zmniejszyć i zintensyfikować smaki. Użyj kadzi do odtłuszczania wszelkich zanieczyszczeń w miarę zmniejszania zapasów. Schłodzić i zużyć natychmiast lub zamrozić do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn