Bulgur z brzoskwiniami i miętą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet szampański, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z bulguru, mięty i pietruszki, Sałatka Bulgur Z Cytryną, Groszkiem I Miętą, oraz Sałatka Z Bulguru Z Soczewicy Z Fetanem I Miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 2 szklanki wody i bulgur do wrzenia w małym rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Drenaż.
4
W dużej misce połączyć ocet i kolejne 4 składniki (przez pieprz), mieszając trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj bulgur, brzoskwinie, orzechy i miętę; wrzucić.
Kasza w stylu z kukurydzianą bazylią: doprowadzić 2 1/4 szklanki wody i 1 szklanka niegotowanego bulgur do wrzenia w małym rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 8 protokół. Wymieszać 2 uncje rozdrobnionego bardzo ostrego sera cheddar i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Ser Cheddar
Bulgur
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Połącz 1 szklankę świeżych ziaren kukurydzy, 1/4 szklanki drobno posiekanej świeżej bazylii, 1 łyżkę mielonej szalotki, 1 łyżkę octu winnego białego i 1/8 łyżeczki soli w małej misce. Górna mieszanka bulguru z mieszaniną kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kukurydza
Ocet Winny Biały
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Bulgur
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Tabbouleh-Style: doprowadzić 1 1/2 szklanki wody i 3/4 szklanki niegotowanego bulgur do wrzenia w małym rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Drenaż.
7
Połącz bulgur, 3/4 szklanki posiekanej świeżej pietruszki z płaskim liściem, 3/4 szklanki posiekanego pomidora, 3/4 szklanki posiekanego obranego ogórka, 2 łyżki świeżego soku z cytryny, 1 łyżka oliwy z oliwek, 1 łyżeczka mielonego kminku, 1/2 łyżeczki soli i 2 cienko pokrojoną zieloną cebulę w dużej misce; wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Zwyczajna, świeża, Płaska
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Kminek Mielony
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Gałązki Kopru Włoskiego
Bulgur
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego