Bulgur z brzoskwiniami i miętą

Bulgur z brzoskwiniami i miętą
Bulgur z brzoskwiniami i miętą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet szampański, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z bulguru, mięty i pietruszki, Sałatka Bulgur Z Cytryną, Groszkiem I Miętą, oraz Sałatka Z Bulguru Z Soczewicy Z Fetanem I Miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 2 szklanki wody i bulgur do wrzenia w małym rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Drenaż.
4
W dużej misce połączyć ocet i kolejne 4 składniki (przez pieprz), mieszając trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Dodaj bulgur, brzoskwinie, orzechy i miętę; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
BulgurBulgur
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
1
Kasza w stylu z kukurydzianą bazylią: doprowadzić 2 1/4 szklanki wody i 1 szklanka niegotowanego bulgur do wrzenia w małym rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 8 protokół. Wymieszać 2 uncje rozdrobnionego bardzo ostrego sera cheddar i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Ser CheddarOstry Ser Cheddar
BulgurBulgur
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Połącz 1 szklankę świeżych ziaren kukurydzy, 1/4 szklanki drobno posiekanej świeżej bazylii, 1 łyżkę mielonej szalotki, 1 łyżkę octu winnego białego i 1/8 łyżeczki soli w małej misce. Górna mieszanka bulguru z mieszaniną kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kukurydzaświeża Kukurydza
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
BulgurBulgur
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Porcje 4 (porcja: 2/3 szklanki bulgur i 1/4 szklanki kukurydzy relish) kalorie 209; tłuszcz 5g (sat 2G); sód 324MG
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Tabbouleh-Style: doprowadzić 1 1/2 szklanki wody i 3/4 szklanki niegotowanego bulgur do wrzenia w małym rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
6
Drenaż.
7
Połącz bulgur, 3/4 szklanki posiekanej świeżej pietruszki z płaskim liściem, 3/4 szklanki posiekanego pomidora, 3/4 szklanki posiekanego obranego ogórka, 2 łyżki świeżego soku z cytryny, 1 łyżka oliwy z oliwek, 1 łyżeczka mielonego kminku, 1/2 łyżeczki soli i 2 cienko pokrojoną zieloną cebulę w dużej misce; wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Zwyczajna, świeża, PłaskaPietruszka Zwyczajna, świeża, Płaska
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Kminek MielonyKminek Mielony
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
BulgurBulgur
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Porcje 6 (porcja: 2/3 szklanki) kalorie 92; tłuszcz 7g (sat 4g); sód 207MG
1
Podgrzać rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek, 3/4 szklanki posiekanej cebuli i 1/3 szklanki posiekanego selera; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać 2 szklanki wody i 1 szklankę kaszy bulgur; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 11 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Rozgrzać patelnię grillową na średnim ogniu; pokryć sprayem do gotowania. Ćwiartka 1 cukinia. Grill cukinia 5 minut; kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Połącz bulgur, cukinię, 1/4 szklanki pietruszki, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
BulgurBulgur
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
7
Porcje 6 (porcja: 2/3 szklanki) kalorie 116; tłuszcz 8g (sat 4g); sód 210MG
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn