Bulgur z brzoskwiniami i miętą

Bulgur z brzoskwiniami i miętą
Bulgur z brzoskwiniami i miętą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet szampański, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z bulguru, mięty i pietruszki, Sałatka Bulgur Z Cytryną, Groszkiem I Miętą, oraz Sałatka Z Bulguru Z Soczewicy Z Fetanem I Miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 2 szklanki wody i bulgur do wrzenia w małym rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Drenaż.
4
W dużej misce połączyć ocet i kolejne 4 składniki (przez pieprz), mieszając trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj bulgur, brzoskwinie, orzechy i miętę; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
BulgurBulgur
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
1
Kasza w stylu z kukurydzianą bazylią: doprowadzić 2 1/4 szklanki wody i 1 szklanka niegotowanego bulgur do wrzenia w małym rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 8 protokół. Wymieszać 2 uncje rozdrobnionego bardzo ostrego sera cheddar i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Ser CheddarOstry Ser Cheddar
BulgurBulgur
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Połącz 1 szklankę świeżych ziaren kukurydzy, 1/4 szklanki drobno posiekanej świeżej bazylii, 1 łyżkę mielonej szalotki, 1 łyżkę octu winnego białego i 1/8 łyżeczki soli w małej misce. Górna mieszanka bulguru z mieszaniną kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kukurydzaświeża Kukurydza
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
BulgurBulgur
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Porcje 4 (porcja: 2/3 szklanki bulgur i 1/4 szklanki kukurydzy relish) kalorie 209; tłuszcz 5g (sat 2G); sód 324MG
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Tabbouleh-Style: doprowadzić 1 1/2 szklanki wody i 3/4 szklanki niegotowanego bulgur do wrzenia w małym rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Drenaż.
7
Połącz bulgur, 3/4 szklanki posiekanej świeżej pietruszki z płaskim liściem, 3/4 szklanki posiekanego pomidora, 3/4 szklanki posiekanego obranego ogórka, 2 łyżki świeżego soku z cytryny, 1 łyżka oliwy z oliwek, 1 łyżeczka mielonego kminku, 1/2 łyżeczki soli i 2 cienko pokrojoną zieloną cebulę w dużej misce; wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Zwyczajna, świeża, PłaskaPietruszka Zwyczajna, świeża, Płaska
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Kminek MielonyKminek Mielony
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
BulgurBulgur
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Porcje 6 (porcja: 2/3 szklanki) kalorie 92; tłuszcz 7g (sat 4g); sód 207MG
1
Podgrzać rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek, 3/4 szklanki posiekanej cebuli i 1/3 szklanki posiekanego selera; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać 2 szklanki wody i 1 szklankę kaszy bulgur; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 11 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Rozgrzać patelnię grillową na średnim ogniu; pokryć sprayem do gotowania. Ćwiartka 1 cukinia. Grill cukinia 5 minut; kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Połącz bulgur, cukinię, 1/4 szklanki pietruszki, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
BulgurBulgur
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
7
Porcje 6 (porcja: 2/3 szklanki) kalorie 116; tłuszcz 8g (sat 4g); sód 210MG
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn