Bulgur-Pilaf Pistacjowy
Bulgur-pistacjowy pilaw to Wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Mieszanka pieprzu, wody, płatków mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, oraz Bulgur Pilaf.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać pszenicę bulgur, i gotować 4 protokół lub do tosty, stale mieszając.
Dodać bulion i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na średnim ogniu 12 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z pistacjami i miętą.