Bulgur-Pilaf Pistacjowy

Bulgur-Pilaf Pistacjowy
Bulgur-pistacjowy pilaw to Wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Mieszanka pieprzu, wody, płatków mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, oraz Bulgur Pilaf.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać pszenicę bulgur, i gotować 4 protokół lub do tosty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
3
Dodać bulion i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na średnim ogniu 12 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
4
Zdjąć z ognia. Wymieszać z pistacjami i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia12
Magazyn