Bulgur Pilaf może być tylko przystawką, której szukasz. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 187 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, rosół z kurczaka, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, oraz Bulgur Pilaf Z Brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 łyżkę oleju w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Migdały gotować w oleju 2 do 3 minut, stale mieszając, aż złoty kolor będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Usuń migdały z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj pozostałe 1 łyżka oleju, cebula i marchew na patelni. Gotować około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Marchew
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wymieszać bulion, bulgur i pieprz cytrynowy przyprawy soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cytrynowy
Bulgur
Bulion
Sól
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 15 minut lub do momentu, gdy bulgur będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta. Wymieszać z migdałami i pietruszką.