Buffalo Burger Z Czerwoną Kapustą Slaw

Buffalo Burger Z Czerwoną Kapustą Slaw
Przepis Buffalo Burger z czerwonej kapusty Slaw może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 1142 kalorie, 67g białka, oraz 68 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, gruyère, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Hoisin Buffalo Burger z pikantnym Slaw, oraz Buffalo Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć składniki opatrunku; przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
1
Wymieszać ocet, miód, olej, sól i pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodać kapustę i marchew; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 15 minut.
4
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Uformuj mielonego bawoła na 4 (1/2-inch) grube paszteciki. Doprawić solą i pieprzem. Grill 34 minut lub do złotego koloru. Flip hamburgery, i kontynuować gotowanie ich 3 więcej minut lub aż termometr mięsa osiągnie 160 (średni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Żubr MielonyŻubr Mielony
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Umieść kawałek Gruyre na każdym burgerze, zamknij pokrywę grilla. Gotować około 1 minuty lub aż ser zacznie się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Rozprowadzić 1 łyżkę marynowanego rosyjskiego sosu Okra na wierzchu i dnie każdej bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek KiszonyOgórek Kiszony
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
8
Na dolną połowę każdej bułki ułożyć burgera, na wierzch polać kapustą czerwoną i przykryć wierzchem bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn