Buffalo Burger Z Czerwoną Kapustą Slaw
Przepis Buffalo Burger z czerwonej kapusty Slaw może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 1142 kalorie, 67g białka, oraz 68 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, gruyère, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Hoisin Buffalo Burger z pikantnym Slaw, oraz Buffalo Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć składniki opatrunku; przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Wymieszać ocet, miód, olej, sól i pieprz w dużej misce.
Dodać kapustę i marchew; wrzucić do połączenia.
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 15 minut.
Uformuj mielonego bawoła na 4 (1/2-inch) grube paszteciki. Doprawić solą i pieprzem. Grill 34 minut lub do złotego koloru. Flip hamburgery, i kontynuować gotowanie ich 3 więcej minut lub aż termometr mięsa osiągnie 160 (średni).
Umieść kawałek Gruyre na każdym burgerze, zamknij pokrywę grilla. Gotować około 1 minuty lub aż ser zacznie się topić.
Rozprowadzić 1 łyżkę marynowanego rosyjskiego sosu Okra na wierzchu i dnie każdej bułki.
Na dolną połowę każdej bułki ułożyć burgera, na wierzch polać kapustą czerwoną i przykryć wierzchem bułki.