Budyń Ze Słodkich Ziemniaków Z Chrupiącymi Nerkowcami
Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz nerkowce, mielony imbir, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Budyń Z Chleba Ziemniaczanego, Budyń Chlebowy Ze Słodkich Ziemniaków I Grzybów, oraz Bourbon Budyń Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 375 stopni F. owiń słodkie ziemniaki pojedynczo w folię aluminiową.
Umieścić je na blasze do pieczenia i piec do miękkości po przekłuciu widelcem, 1 do 1 1/2 godziny.
Odstawić do ostygnięcia, aż po prostu ciepłe.
Zdjąć folię, pokroić ziemniaki na pół i zgarnąć miąższ ze skórek.
Przełożyć ugotowane słodkie ziemniaki do robota kuchennego, dodać 1/2 szklanki mleka i proces aż smooth.In duża miska, ubić jajka, cukier granulowany, brązowy cukier, sól, wanilia, whisky, skórka pomarańczowa, cynamon, gałka muszkatołowa, imbir i ziele angielskie razem, aż będzie gładka. W międzyczasie w małym rondlu zagotuj pozostałe 1/2 szklanki mleka i śmietany. Powoli wlać gorącą śmietanę na mieszaninę jajeczną, stale ubijając.
Dodać puree ze słodkich ziemniaków i wymieszać, aż do równomiernego połączenia.
Dodać chleb i delikatnie wymieszać, aby połączyć. Przechowywać w lodówce bazy budyniu chleb przez co najmniej 2 godziny i do nocy.Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Lekko pokryj 9-calową kwadratową patelnię do pieczenia za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.Wymieszać bazę budyniową, a następnie wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Posypać górę nerkowcami i cukrem turbinado i piec do złotego brązu, lekko dmuchane, i ustawić, 35 do 40 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.Sprawdź te przepisy na desery na Food Republic: cały
Przepis Na Pieczone Jabłka Cynamonowo-Kardamonowe
Przepis Na Azjatyckie Placki Gruszkowe
Przepis Na Ciasto Budyniowe Z Chlebem Bananowym