Budyń Z Rodzynkami Z Brązowego Ryżu
Brązowy ryż z rodzynkami Pudding może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 267 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje 40 centów za porcję. Mieszanka mielonego cynamonu, mleka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Budyń Z Rodzynkami Z Brązowego Ryżu, Pudding Ryżowy Rum-Rodzynki, oraz Pudding Ryżowy Rum-Rodzynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać brązowy ryż, 1 1/4 szklanki mleka, cukier, i sól razem w rondlu na średnim ogniu, aż gęsty i kremowy, 15 do 20 protokół. Niższe ciepło do średnio-niskich.
Wymieszać 1 szklankę mleka, jajko, cynamon i rodzynki do mieszanki ryżu, stale mieszając, aż do pożądanej grubości, 3 do 5 minut.
Wyjąć z ognia i wymieszać masło i ekstrakt z wanilii do mieszaniny.
Do naczynia wlać budyń i udekorować gałką muszkatołową. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed podaniem, około 20 minut.