Budyń Z Mango

Budyń Z Mango
Budyń z Mango to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 3G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, ciężki krem, mango i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 27%. Spróbuj Budyń Z Mango, Budyń Z Mango, oraz Budyń Z Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić pierwsze 3 składniki w dużym rondlu na średnim ogniu, i smażyć 5 minut lub aż mango jest bardzo miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cukier, i kontynuować gotowanie, mieszając i skrobanie dno rondla często, 12 do 15 minut lub aż gęste i syropy z kilku kawałków Mango pozostałych. (Nie pozwól cukier karmelizować lub brązowy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia i ostudzić do letniego.
4
Posypać żelatynę na 3 do 4 łyżki zimnej wody w małej misce, i niech zmiękczyć 3 do 5 minut. Zmiękczoną żelatynę wymieszać z mieszaniną mango aż do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać śmietanę i mieszać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Podzielić mieszaninę między 10 (4-uncji) ramekins lub miski do serwowania. Chill, uncovered, 3 godziny lub do set.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Podawać na zimno, posypane słodzonym mlekiem skondensowanym Chantilly lub odparowanym mlekiem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn