Budyń Z Mango
Budyń z Mango to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 3G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, ciężki krem, mango i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 27%. Spróbuj Budyń Z Mango, Budyń Z Mango, oraz Budyń Z Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 3 składniki w dużym rondlu na średnim ogniu, i smażyć 5 minut lub aż mango jest bardzo miękki.
Dodać cukier, i kontynuować gotowanie, mieszając i skrobanie dno rondla często, 12 do 15 minut lub aż gęste i syropy z kilku kawałków Mango pozostałych. (Nie pozwól cukier karmelizować lub brązowy.)
Zdjąć z ognia i ostudzić do letniego.
Posypać żelatynę na 3 do 4 łyżki zimnej wody w małej misce, i niech zmiękczyć 3 do 5 minut. Zmiękczoną żelatynę wymieszać z mieszaniną mango aż do rozpuszczenia.
Dodać śmietanę i mieszać aż do wymieszania.
Podzielić mieszaninę między 10 (4-uncji) ramekins lub miski do serwowania. Chill, uncovered, 3 godziny lub do set.
Podawać na zimno, posypane słodzonym mlekiem skondensowanym Chantilly lub odparowanym mlekiem, w razie potrzeby.