Budyń Z Dyni
Budyń z dyni to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dynię w postaci stałej, zmielone goździki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Budyń Z Dyni, Budyń Z Dyni, oraz Budyń Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
W misce wymieszać śmietanę, dynię, mleko, cukier, jajka, żółtko, sól i przyprawy.
Wrzucić kostki chleba z masłem w innej misce, następnie dodać mieszaninę dyni i wrzucić do herbu.
Przenieść do ungreased 8-calowy plac naczynia do pieczenia i piec, aż krem jest ustawiony, 25 do 30 protokół.