Budyń Z Chleba Wyspowego
Budyń z chleba Wyspowego to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 751 kalorii, 16G białka, oraz 31 g tłuszczu. Mieszanka soli, masła, rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Maltański budyń chlebowy (przy użyciu czerstwego chleba), oraz budyń z masłem chlebowym, jak zrobić budyń z masłem chlebowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj wnętrze 4 lub 5-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania o smaku maślanym.
W dużej misce połącz kostki chleba, ananasa i suszoną mieszankę tropikalną.
W średniej misce ubij razem mleko kokosowe, rum, nektar, cukier, jajka, cynamon i sól.
Wlać mieszaninę chleba. Mieszać, aż dobrze połączone i chleb jest nasycony.
Przenieść do wolnej kuchenki. Kropka z masłem. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 3 do 4 godzin.