Budyń Z Ajerkoniakiem
Budyń ajerkoniasty to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz błyskawiczną mieszankę puddingu waniliowego, zmielone goździki, zmielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku, Budyń Z Ajerkoniakiem, oraz Ciasto Budyniowe Z Ajerkoniakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać suchy budyń wymieszać w misce z cynamonem, gałką muszkatołową, goździkami i imbirem, aż dobrze się wymieszać.
Ubij w mleku, mieszając 2 minuty lub do momentu, gdy nie pozostaną żadne grudki.
Wlać budyń do serwowania potraw i przechowywać w lodówce 2 godziny, lub do zestawu.