Budyń Waniliowy Miodowy
Miodowy Pudding waniliowy może być tylko deserem, którego szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Miód Wanilia Ryż Budyń Creme Brulee, Fasola waniliowa kokos Quinoa budyń z miodem skropione Maliny, oraz Czekoladowe Babeczki Miodowe Z Prażonymi Orzeszkami Ziemnymi I Miodową Wanilią.
Instrukcje
Połączyć mleko i sól w rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. W filiżance lub małej misce rozpuścić skrobię kukurydzianą w zimnej wodzie. Kiedy mleko zaczyna się gotować, wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej i gotuj stale mieszając, aż zgęstnieje, około 5 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z miodem, masłem i wanilią.
Wlać do naczynia, przykryć i schłodzić. Aby zapobiec tworzeniu się skóry na wierzchu, umieść warstwę folii bezpośrednio na powierzchni.