Budyń Truskawkowy
Budyń truskawkowy wymaga ok. 23 minuty od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 522 kalorie, 17g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jeśli masz pod ręką truskawki, cukier, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Jak zrobić Pudding Chia-i truskawkowy bananowy Pudding chia Parfait, Budyń Truskawkowy, oraz Budyń Truskawkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń oba końce z 4 (15-uncji) puszek zupy. Zapisz 4 końce. Używając jednej z puszek z zupą z usuniętymi końcami, pokrój chleb ziemniaczany na 16 rund. Aby uniknąć rozdarcia chleba naciśnij prosto w dół,nie skręcaj.
Odstawić chleb na 2 godziny do wyschnięcia.
Masło 1 Strona 4 rundy chleba.
Umieść puszki z zupą na blasze wyłożonej pergaminem.
W każdej puszce umieścić chleb z masłem okrągły, z masłem do góry. Łyżka 2 łyżki truskawek z płynem, aby pokryć każdą rundę. 1 Stronę 4 bułek wymieszać z płynem truskawkowym i ułożyć na truskawkach. Powtarzaj nakładanie truskawek i pogłębionego chleba, aż będziesz miał 3 warstwy truskawek i 4 warstwy chleba.
Umieścić zarezerwowane końce puszek z zupą na szczycie ostatniej rundy i waga z puszkami z sodą. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin.
Wyjąć puszki i podawać z bitą śmietaną.
W misce połącz wszystkie składniki.
Odstawić do lodówki na 2 godziny.