Budyń Tapioka Klonowo-Orzechowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Klon-Orzech Tapioca Pudding spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka mocno brązowy cukier, wanilia, tapioka minute, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Budyń Tapioka Klonowo-Orzechowy, Klon pieczone śliwki z kokosowym puddingiem z tapioki (wegański, Paleo-Friendly), oraz Surowy Budyń "Tapioka".
Instrukcje
Jajko, mleko i syrop ubić w dużym rondlu trzepaczką do wymieszania.
Dodać tapiokę i cukier; dobrze wymieszać.
Doprowadzić do pełnego walcowania wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z orzechami włoskimi i wanilią.
Fajne 20 min. (Budyń gęstnieje w miarę stygnięcia.)
Podawać na ciepło lub schłodzone. Wymieszać przed podaniem.