Budyń Tapioka Klonowo-Orzechowy

Budyń Tapioka Klonowo-Orzechowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Klon-Orzech Tapioca Pudding spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka mocno brązowy cukier, wanilia, tapioka minute, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Budyń Tapioka Klonowo-Orzechowy, Klon pieczone śliwki z kokosowym puddingiem z tapioki (wegański, Paleo-Friendly), oraz Surowy Budyń "Tapioka".

Instrukcje

1
Jajko, mleko i syrop ubić w dużym rondlu trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Dodać tapiokę i cukier; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Odstawić 5 min.
4
Doprowadzić do pełnego walcowania wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać z orzechami włoskimi i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
6
Fajne 20 min. (Budyń gęstnieje w miarę stygnięcia.)
7
Podawać na ciepło lub schłodzone. Wymieszać przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn