Budyń Ryżowy Slow Cooker
Slow Cooker Rice Pudding może być tylko deser, którego szukasz. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, ryż, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Budyń Ryżowy Slow Cooker, Kremowy Pudding Ryżowy, oraz Slow Cooker Migdałowy Pudding Ryżowy.
Instrukcje
Włożyć cienką warstwę masła do 3-litrowej lub większej wolnej kuchenki.
Dodać 6 szklanek mleka, ryż, cukier i sól i wymieszać do połączenia.Przykryć i gotować na wysokiej, aż ryż jest gotowane przez i budyń jest kremowy, o 3 1/2 do 4 godzin.Wymieszaj pozostałą szklankę mleka, rodzynki (jeśli używasz), brązowy cukier, cynamon i wanilię.
Dodaj dodatkowe mleko w razie potrzeby, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.