Budyń Ogrodowy Letni
Letni budyń ogrodowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, kukurydza cięta z kolby, mączka kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letni Placek Ogrodowy, Ogród Letni Guacamole, oraz Summer Garden Medley dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wciśnij cukinię między ręczniki papierowe, aby usunąć nadmiar wilgoci. Odstawić.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę i czosnek; saute 5 minut lub do miękkości.
Dodaj kukurydzę i marchew, i saute 5 minut lub do miękkości.
Połączyć 1/4 szklanki mleka, mąka, i mąka kukurydziana; dobrze wymieszać, i dodać do mieszaniny kukurydzy na patelni. Gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelki.
Połącz 1/2 szklanki mleka, twarogu i kolejnych 4 składników w pojemniku elektrycznego blendera; przykryj i przetworz do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać mieszankę twarogu do mieszanki kukurydzy; dobrze wymieszać. Wymieszać z cukinią. Płaszcz 11 - x 7-x 1 1/2-calowe naczynie do pieczenia w sprayu, i posypać bułką tartą. Mieszanka łyżka do naczynia.
Pozostałą 1/4 szklanki mleka zalać mieszanką.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.