Budyń Mandarynkowy Pomarańczowy

Budyń Mandarynkowy Pomarańczowy
Pomarańczowy Pudding mandarynkowy może być tylko deser szukasz. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 191 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skrobi kukurydzianej, dobrze schłodzonej ciężkiej śmietany, skórki pomarańczowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Budyń Mandarynkowy Pomarańczowy, Lepki budyń toffi z krwawą pomarańczą, mandarynką i bitą śmietaną, oraz Sernik Czekoladowo-Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Mandarynkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Skrobię kukurydzianą, 1/2 szklanki cukru i szczyptę soli ubić w 11/2-kwartowym ciężkim rondlu, następnie ubić sok na gładką masę. Doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu, stale ubijając, a następnie gotować, stale ubijając, aż zgęstnieje, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć z ognia i ubić w maśle i skórce, a następnie przenieść budyń do metalowej miski. Ustaw miskę w większej misce z lodem i zimną wodą i często mieszać do zimna, o 10 protokół. Łyżkę do szklanek na blasze do pieczenia i schłodzić, przykryte, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Śmietanę ubić z pozostałymi 2 łyżeczkami cukru, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Podawać puddingi posypane śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn