Budyń Kukurydziany Pieczony
Pieczony Pudding kukurydziany może być tylko przystawką, której szukasz. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, cebulę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Kukurydziany Pieczony, Budyń Kukurydziany Pieczony, oraz Budyń Kukurydziany Pieczony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: zapiekanka 8 na 8 cali
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
W dużym rondlu na średnim ogniu, roztopić masło i podsmażyć cebulę i jalapenos do miękkości, o 5 protokół.
Dodaj mąkę i wymieszaj, aby równomiernie pokryć, upewniając się, że nie spalisz cebuli. Mąkę gotować na złoty kolor, o 3 protokół.
Wlać mleko i ser i mieszać do rozpuszczenia, a następnie zdjąć z ognia.
Dodać jajka do małej miski i wymieszać w 1/4 szklanki gorącej mieszanki do temperowania jaj. Wymieszać dodać do patelni masę jajeczną wraz z kukurydzą i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wlać do maślanego naczynia zapiekanki 8 na 8 cali. W małej misce wymieszać bułkę tartą i parmezan.
Posypać równomiernie wierzchem zapiekanki, wstawić do piekarnika i piec, aż krem ustawi się, a wierzch będzie złoty brąz, około 45 minut.