Budyń i truskawki Nadziewane śmietaną

Budyń i truskawki Nadziewane śmietaną
Budyń i truskawki Nadziewane śmietaną to bezglutenowe przepis z 36 porcjami. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z kokosa, błyskawiczną mieszankę puddingu waniliowego, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Truskawki Nadziewane Śmietaną, Truskawki Z Kremem Cannoli, oraz Truskawki Z Kremem Cannoli.

Instrukcje

1
Ubić mleko i budyń wymieszać w misce, aż będzie gładka i zgęstnieje, 2 protokół. Złóż ubitą polewę i ekstrakt kokosowy. Schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Użyj słomy, aby wbić dziurę w każdej truskawce, od góry do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
3
Przełożyć masę budyniową do worka z rurką wyposażoną w końcówkę gwiazdki. Przykryj dolny otwór truskawki jednym palcem, a następnie napełnij truskawkę mieszanką budyniową. Przechowywać w lodówce przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn