Budyń i truskawki Nadziewane śmietaną
Budyń i truskawki Nadziewane śmietaną to bezglutenowe przepis z 36 porcjami. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z kokosa, błyskawiczną mieszankę puddingu waniliowego, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Truskawki Nadziewane Śmietaną, Truskawki Z Kremem Cannoli, oraz Truskawki Z Kremem Cannoli.
Instrukcje
Ubić mleko i budyń wymieszać w misce, aż będzie gładka i zgęstnieje, 2 protokół. Złóż ubitą polewę i ekstrakt kokosowy. Schłodzić w lodówce.
Użyj słomy, aby wbić dziurę w każdej truskawce, od góry do dołu.
Przełożyć masę budyniową do worka z rurką wyposażoną w końcówkę gwiazdki. Przykryj dolny otwór truskawki jednym palcem, a następnie napełnij truskawkę mieszanką budyniową. Przechowywać w lodówce przed podaniem.