Budyń dyniowy z kandyzowanymi orzechami pekan

Budyń dyniowy z kandyzowanymi orzechami pekan
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.54 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 254 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Dyniowe Z Kandyzowanymi Orzechami Pekan, Kandyzowane Pumpkin Spice Pecans, oraz Low Carb Pumpkin Slab Pie w / kardamon kandyzowane pekany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować budyń, umieść tofu na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych. Przykryć tofu dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Połącz tofu, skondensowane mleko, syrop i ekstrakt waniliowy w blenderze i przetworz do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
SyropSyrop
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać cynamon i kolejne 4 składniki (cynamon przez dynię); proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
DyniaDynia
4
Wlać mieszaninę dyni do dużej miski i złożyć w 1 szklance ubitej polewy. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Aby przygotować orzeszki pekan, podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj pekan, cukier i 1/8 łyżeczki soli. Gotować 3 minuty lub aż cukier topi się i płaszcze pekan, potrząsając patelnię równomiernie płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wlać pekan na pergamin wyłożonej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Ostudzić; grubo posiekać.
9
Aby zmontować desery, łyżka 2/3 szklanki budyniu do każdego z 6 (6-uncji) kubki budyniu; top każdej porcji z 1 łyżką ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
BudyńBudyń
10
Posypać około 1 1/2 łyżki pekan na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn