Budyń dyniowy z kandyzowanymi orzechami pekan
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.54 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 254 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Dyniowe Z Kandyzowanymi Orzechami Pekan, Kandyzowane Pumpkin Spice Pecans, oraz Low Carb Pumpkin Slab Pie w / kardamon kandyzowane pekany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować budyń, umieść tofu na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych. Przykryć tofu dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić 10 minut.
Połącz tofu, skondensowane mleko, syrop i ekstrakt waniliowy w blenderze i przetworz do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać cynamon i kolejne 4 składniki (cynamon przez dynię); proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać mieszaninę dyni do dużej miski i złożyć w 1 szklance ubitej polewy. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Aby przygotować orzeszki pekan, podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pekan, cukier i 1/8 łyżeczki soli. Gotować 3 minuty lub aż cukier topi się i płaszcze pekan, potrząsając patelnię równomiernie płaszcz.
Wlać pekan na pergamin wyłożonej blachy do pieczenia.
Ostudzić; grubo posiekać.
Aby zmontować desery, łyżka 2/3 szklanki budyniu do każdego z 6 (6-uncji) kubki budyniu; top każdej porcji z 1 łyżką ubitej polewy.
Posypać około 1 1/2 łyżki pekan na każdej porcji.