Budyń czekoladowy Stout może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać lody, masło, jajko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Budyń czekoladowy z piwem bita śmietana, Czekoladowe gofry z syropem czekoladowo-orzechowym # DivineInNYC, oraz Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowo-słodowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko nasmaruj sześć 1 szklanek żaroodpornych ramekinów. Mąkę, cukier i połowę proszku kakaowego przesiać do średniej wielkości miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Caster
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona