Budyń czekoladowy bezmleczny z naparem malinowym

Bezmleczny budyń czekoladowy z naparem malinowym może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 474 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 932 smakoszy i kucharzy. Mieszanka nektaru z agawy, skrobia kukurydziana bez gmo, 2 szklanki malin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zdrowy budyń czekoladowo-malinowy (wegański, bezmleczny, bezglutenowy), Bezglutenowe Bezmleczne Muffiny Z Czekoladą Malinową, oraz Bezcukrowy Budyń Czekoladowy Chia O Niskiej Zawartości Węglowodanów {Nabiał I Bezglutenowy}.
Instrukcje
Umieścić napój z mleka kokosowego, 1/3 szklanki malin, skrobia kukurydziana, kakao w proszku i sól w blenderze, i puree, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę do rondla, ubić miód lub agawę i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Bąbelek, podczas ubijania, przez 3 minuty.
Zdjąć z ognia i ubić w czekoladzie i wanilii, aż będzie gładka.
Ostudzić do temperatury pokojowej, włożyć łyżkę do szczelnego pojemnika, przykryć i schłodzić. W miarę ochłodzenia będzie się jeszcze bardziej utwardzać.Łyżka schłodzonego budyniu do czterech porcji potraw i top z pozostałych 1/2 szklanki świeżych malin.