Budyń Czekoladowo-Orzechowy

Budyń Czekoladowo-Orzechowy
Budyń Czekoladowo-Orzechowy to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 14%. Spróbuj Budyń Czekoladowo-Orzechowy, Dekadencki Budyń Orzechowo-Czekoladowy, oraz Ciasto Budyniowe Czekoladowo-Orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mieszaj skrobię kukurydzianą z 1/2 szklanki mleka w misce, aż skrobia kukurydziana całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzej Pozostałe 1 1/2 szklanki mleka, czekolady, cukru i soli w małym rondlu na średnim ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści. Podnieść ciepło do średniej; gotować, ubijając od czasu do czasu, aż prawie się zagotuje(para wzrośnie z powierzchni). Mieszaj mąkę kukurydzianą z mlekiem ponownie, aż będzie gładka; Dodaj do rondla w cienkim strumieniu, stale ubijając. Przynieś budyń na wolnym ogniu, kontynuując trzepaczkę. Dusić, stale ubijając, 1 1/2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wlać budyń do miski lub czterech 5-uncji kubków; naciśnij plastikową folię na powierzchni budyniu, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podawać na zimno.
5
Self
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn