Budyń chlebowy z rodzynkami z sosem Whiskey
Rodzynkowy budyń chlebowy z sosem Whiskey może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, zmielony cynamon, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z sosem Whiskey, Budyń chlebowy z sosem Whiskey, oraz Budyń chlebowy jagodowy z sosem Whiskey.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodajemy chleb, delikatnie mieszając, aż chleb będzie pokryty.
Łyżka mieszanki chleba równomiernie do 2 (6-uncja) kubki kremu pokryte sprayem do gotowania.
Umieść kubki na 8-calowej patelni kwadratowej.
Dodaj ciepłą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w 350 przez 40 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Połącz 1 łyżkę cukru i pozostałe składniki w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa. Łyżka równomiernie na puddingi.