Budyń Chlebowy Z Rodzynkami Jabłkowymi

Budyń Chlebowy Z Rodzynkami Jabłkowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj budyniu chlebowego z rodzynkami jabłkowymi. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cynamon rodzynek chleb, złote pyszne jabłka, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Jabłkowo-Rodzynkowy, Budyń chlebowy z jabłkami i rodzynkami, oraz Cynamon Jabłko Rodzynki Chleb Pudding.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż chleb w 1 warstwie na dużej (17-przez 13-cala) blasze do pieczenia i tosty do bladego złota, 10 do 12 minut, a następnie ostudzić na blasze do pieczenia. Pozostaw piekarnik włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Tymczasem w misce wrzucić jabłka z 3 łyżkami cukru, aż będą pokryte. Gotować w suchej patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanym ogniu, patelnia wirowanie i obracając plastry na okazjonalnie, do miękkości i blady złoty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Połączyć chleb i jabłka w 2-quart suflet lub 2-calowy-głębokie pieczenia naczynia (około 8 - na 12-calowy owal).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
W misce ubijamy pół na pół, jajka i pozostały 1/2 szklanki cukru z 1/4 łyżeczki soli, następnie zalewamy chlebem i jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
ChlebChleb
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Pozostawić do namoczenia w temperaturze pokojowej 15 minut.
7
Piec w łaźni wodnejustal krawędź jest ustawiona, ale środek nadal drży lekko, gdy naczynie jest delikatnie wstrząśnięty, 50 minut do 1 godziny na danie suflet lub 35 do 40 minut na płytkie naczynie. Schłodzić budyń do ogrzania w naczyniu do pieczenia na stojaku, około 1 godziny. (Budyń będzie nadal się ostygał.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn