Budyń Chlebowy Z Porem

Budyń Chlebowy Z Porem
Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 505 kalorii, 10g białka, oraz 43g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, sól koszerna, Franche, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Z Porem, Budyń Chlebowy Z Porem, oraz Budyń Chlebowy Z Porem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić rundy pora w dużej misce z ciepłą wodą i swish tak, że wszelkie Brud spada na dno miski. Ustaw patelnię średnio sauté na średnim ogniu, podnieś pory z wody, odcedzić i dodać je do patelni. Doprawić solą i gotować, często mieszając, przez około 5 minut. Gdy pory zaczynają mięknąć, obniż ciepło do średnio-niskiego. Pory uwolnią płyn. Masło wymieszać do emulgowania i doprawić pieprzem do smaku. Przykryć patelnię pergaminową pokrywką i gotować, mieszając co 10 minut, aż pory będą bardzo miękkie, 30 do 35 minut. Jeśli w którymś momencie masło pęka lub wygląda na tłuste, wymieszaj około łyżki wody, aby ponownie emulgować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
PorPor
SOSSOS
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć i wyrzucić pokrywę pergaminu.
4
W międzyczasie rozłóż kostki chleba na blasze do pieczenia i tostuj w piekarniku przez około 20 minut, obracając patelnię w połowie, aż wyschnie i będzie blado złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć do dużej miski. Zostaw włączony piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
6
Do chleba dodać pory i dobrze wrzucić, następnie dodać szczypiorek i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
ChlebChleb
PorPor
TymianekTymianek
7
Lekko ubić jajka w innej dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Ubić mleko, śmietanę, szczyptę soli, pieprzu do smaku i szczyptę gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
KremKrem
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Posypać 1/4 szklanki sera na dnie 9-na-13-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Na patelni rozłożyć połowę porów i grzanek i posypać kolejną 1/4 szklanki sera. Rozsypać Pozostałe pory i grzanki nad i top z innym 1/4 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Wlać wystarczającą ilość kremu, aby pokryć chleb i delikatnie nacisnąć na chleb, aby nasiąkł w mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
ChlebChleb
MlekoMleko
12
Pozostawić do namoczenia przez około 15 minut.
13
Dodajemy pozostały krem, pozwalając wysunąć namoczone kostki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
ChlebChleb
14
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera na wierzchu i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SólSól
15
Piec przez 1 1/2 godziny, lub aż pudding czuje się zestaw, a wierzch jest brązowy i bulgotanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Od Ad Hoc w domu autorstwa Thomasa Kellera. Copyright © 2009 by Thomas Keller; photographs copyright © 2009 by Deborah Jones. Opublikowane przez Artisan, oddział Workman Publishing Company, Inc.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn