Budyń chlebowy z dyni i cheddarem

Budyń chlebowy z dyni i cheddarem
Dyni i budyń chlebowy Cheddar jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś szalotki, jajka, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Z Dyni I Cheddarem, Budyń chlebowy z dyni i parmezanem, oraz Dynia Butternut Pikantny Budyń Chlebowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wrzuć squashz 1 łyżką oleju na obramowanej bakingsheet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać grubą solą; bakeuntil squash jest delikatny, obracając withspatula od czasu do czasu, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3
Jajka ubić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj pół i pół, wino, musztardę i 1 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodać bagietki; złożyć delikatnie do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Letsoak 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
7
Tymczasem podgrzać 2 łyżki olejuw dużym garnku na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodać szalotki i smażyć do miękkości, mieszającczęsto, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
9
Dodać jarmuż; przykryć i gotować 2 protokół. Odkryj andstir aż kapusta zwiędnie, ale nadal jasnozielony, o 5 minut (kapusta będzie trochę chrupiące).
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
10
Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Obfite masło 13x9x2-calowy bakingdish. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć połowę chleba z mieszanki jajecznej, aby przygotować potrawę, układając ją tak, aby pokryła większość ciasta. Łyżka połowy jarmużu nad chlebem. Pół łyżki dyni na chlebie i jarmużu; posypać połową sera. Powtórz z pozostałym chlebem, jarmużem, kabaczkiem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
ChlebChleb
JarmużJarmuż
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
12
Mieszankę jajeczną nalewamy na budyń chlebowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
JajkoJajko
13
Budyń chlebowy przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
Piec 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Wyjąć folię; piec uncovered untilcustard jest ustawiony i chleb czuje się sprężysty totouch, o 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
16
Rozgrzać brojlery; budyń broil untilcheese Brązy lekko, o 2 protokół.Ostudzić 5 minut i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn