Budyń chlebowy z brązowym cukrem z Crème Anglaise

Budyń chlebowy z brązowym cukrem z Crème Anglaise
Pudding chlebowy z brązowym cukrem z Crème Anglaise może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 229 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ekstraktu waniliowego, białka jaj, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suflety z brązowego cukru z Crème Anglaise, Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, oraz Budyń chlebowy chała z marchewką Crème Anglaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki (o 8 protokół).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
Białka i jajka połączyć w średniej misce, ubijając trzepaczką do wymieszania. Wymieszać w mleku, 1/3 szklanki brązowego cukru, wanilii, cynamonu i gałki muszkatołowej. Ułóż połowę kromek chleba, lekko nakładając się, na dnie 8-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Łyżka mieszanki owoców równomiernie na chleb. Ułóż pozostały chleb na mieszance owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Białka JajBiałka Jaj
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
ChlebChleb
OwoceOwoce
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać masę jajeczną na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
JajkoJajko
6
Posypać 4 łyżeczkami brązowego cukru i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
7
Umieść patelnię w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do większej patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
9
Wyjmij 8-calową patelnię z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Podawać na ciepło z Crme Anglaise.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn