Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy

Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj karmelowo-jabłkowego budyniu chlebowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 182 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka karmelu polewa, kostki chleba, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy, Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy, oraz Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy.

Instrukcje

1
Piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Spray quiche dish, 9x1 1/2 cala lub pie plate, 9x1 1/4 cala, z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
3
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chleba i karmelu polewa w dużej misce z trzepaczką do gładkiej. Złożyć w chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wlać do naczynia quiche.
5
Piec 40 do 45 minut lub do złotego koloru i ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pokroić w kliny.
7
Na każdą porcję polewamy karmelem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn