Budyń Chlebowy Czekoladowo-Wiśniowy
Budyń czekoladowo-wiśniowy chleb może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie kęsy czekoladowe, dodatki: bitą śmietanę, kakao i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Budyń Chlebowy Czekoladowo-Wiśniowy, Cherry Chocolate Bread Budyń, oraz Budyń Chlebowy Czekoladowo-Wiśniowy Croissant dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czereśnie odsączyć, rezerwując 1 łyżkę soku wiśniowego. Grubo posiekać wiśnie.
Połączyć jajka, 1 łyżkę soku wiśniowego, mleko i kolejne 3 składniki w dużej misce, dobrze mieszając.
Dodać kostki chleba i odstawić 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z wiśniami i kęsami czekoladowymi.
Mieszankę łyżką do lekko nasmarowanej 9 " kwadratowej patelni.
Piec, Odkryte, w 350 przez 50 minut do 1 godziny lub aż zestaw.
Podawać budyń chlebowy ciepły lub w temperaturze pokojowej.
Dekorować, w razie potrzeby.