Budyń Chlebowy Brunch
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj budyniu chlebowego na Brunch. Ten przepis służy 6. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 427 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, żurawinę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Jajecznica Chleb Brunch, oraz Brunch Tidbits Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia kwadratowa, 9x9x2 cale.
Na patelni równomiernie rozłożyć chleb.
W średniej misce ubić jajka, 1/3 szklanki cukru granulowanego, cynamon i sól, za pomocą widelca. Wymieszać z mlekiem; zalać chlebem.
Posypać brązowym cukrem. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Piec odkryte 50 do 60 minut lub do złotego koloru.
Tymczasem odcedzić maliny, rezerwując 1/2 szklanki soku. W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj sok i 1 szklankę cukru granulowanego.
Podgrzać do wrzenia; gotować 5 minut. Wymieszać maliny i żurawinę; zmniejszyć ogień. Dusić około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż żurawina będzie miękka, ale nie pęknie.
Podawać z ciepłym budyniem chlebowym.