Budyń chlebowy Bluewater z sosem karmelowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 845 kalorii, 11g białka, oraz 24g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka porzeczek, mleka, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Karmelowy budyń chlebowy z kremowym sosem karmelowym, Budyń chlebowy z solonym sosem karmelowym, oraz Budyń chlebowy Cappuccino z sosem karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki ubić w dużym rondlu, aby zmiksować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
2
Ubij na średnim ogniu, aż zacznie się gotować. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Dusić, aż sos jest wystarczająco gęsty, aby płaszcz łyżka, ubijając od czasu do czasu, o 25 protokół. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Super. Przykryć i przechowywać w lodówce. Przed podaniem rozprowadzić na małym ogniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 11x7-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Połączyć mleko, śmietana, cukier, jajka, żółtka, wanilia, gałka muszkatołowa, i sól w dużej misce; trzepaczka dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Wanilia
Gałka Muszkatołowa
Krem
Cukier
Jajko
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
1 Stronę każdej kromki chleba posmarować masłem. Ułóż 6 plastrów, z masłem do góry, w jednej warstwie w przygotowanym naczyniu, przycinając do dopasowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Chleb
4
Posypać porzeczkami. Top z pozostałych kromek chleba, maślane stronie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porzeczki
Chleb
5
Krem przelać przez sito na chleb w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
6
Odstawić 15 minut, od czasu do czasu naciskając chleb do kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Chleb
7
Umieść budyń w naczyniu na metalowej patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
8
Wlać tyle gorącej wody do patelni, aby dojść do połowy boków budyniu danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Wstawić do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Piec budyń, aż ustawi się w centrum i złoty na górze, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Usuń budyń z kąpieli wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
12
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z ciepłym sosem karmelowym.