Budyń bananowy mamy Daisy
Pudding bananowy mamy Daisy może być tylko deserem, którego szukasz. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 540 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś banany, odparowane mleko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj "Not Yo' Mama 's Banana Pudding", "Not Yo' Mama 's Banana Pudding", oraz Pudding ryżowy mamy Callie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W 3-kwartowym ciężkim rondlu na małym ogniu dodaj cukier, mąkę i sól.
Wlać odparowane mleko i stale mieszać. Mieszanina zagęszcza się powoli, około 15 minut.
Lekko ubić żółtka w średniej wielkości misce.
Do jajek dodać chochlę zagęszczonej mieszanki mlecznej i ubijać, aby jajka hartować.
Dodać mieszaninę jaj do rondla i nadal ubijać i gotować aż włączone, mniej więcej 2 do 3 protokół.
Zdjąć rondel z ognia i wymieszać z masłem i ekstraktem waniliowym.
Umieść budyń w misce i przykryj folią.
Ostudzić w lodówce na 2 i 1/2 godziny.
Do dużej miski lub drobnoziarnistego naczynia dodaj warstwę wafli waniliowych, warstwę pokrojonych bananów i wierzch budyniem.
Dodaj bitą śmietanę, a następnie powtórz warstwy.
Udekoruj pokruszonymi ciasteczkami na wierzchu.