Budyń Ajerkoniasty Z Kandyzowanymi Wiśniami
Budyń ajerkoniak z kandyzowanymi wiśniami może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka pół na pół, ekstrakt z wanilii, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 19%. Spróbuj Krem miodowy z krewnymi pomarańczami i kandyzowaną cytryną, Szybkie Kandyzowane Wiśnie, oraz Bourbon Kandyzowane Wiśnie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść sześć (6-uncja) budyń kubki lub suflet naczynia w 13" x 9" x 2 " patelni do pieczenia; odstawić. Pierwsze 4 składniki ubić trzepaczką do zgęstnienia i bladości; odstawić.
Doprowadzić pół na pół na wolnym ogniu w małym ciężkim rondlu; zdjąć z ognia. Stopniowo mieszaj około jednej czwartej półtorej do mieszaniny żółtka; dodaj do pozostałej półtorej, stale mieszając trzepaczką do drutu. Wymieszaj bourbon.
Łyżka mieszanki budyniu równomiernie do kubków budyniu.
Dodaj wodę do pieczenia na głębokość 1".
Piec, odsłonięty, w 325 przez 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Usuń kremy z wody. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Aby służyć, posypać kremy z gałką muszkatołową, a na wierzch każdego kremu z 3 kandyzowanymi wiśniami.