Rocky Road Pudding to przepis bezglutenowy na 8 porcji. Ten deser ma 365 kalorii , 7 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Za 78 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką syrop czekoladowy, półsłodkie kawałki czekolady, pianki i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 15 minut . 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 34% , co jest raczej złym wynikiem. Wypróbuj 5-Minute Rocky Road Fudge , Rocky Road Ice Cream i Rocky Road Rice Krispie Treats, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W dużej misce ubij mleko i mieszankę budyniową na niskich obrotach przez 2 minuty. Wymieszaj z ubitą śmietaną, kawałkami czekolady, 3/4 szklanki pianek i orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać do foremek na deser. Przykryć i schłodzić do stężenia.
3
Przed podaniem posyp resztą pianek; jeśli chcesz, skrop syropem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii