Budyń Pieczarkowo-Szpinakowy

Budyń Pieczarkowo-Szpinakowy
Przepis na budyń chlebowy z grzybami i szpinakiem można zrobić w około 1 godzinę i 10 minut. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 27g białka, oraz 17g tłuszczu. Za $2.09 za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Przynosi ci smak domu. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bagietkę chlebową, oliwę z oliwek, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Budyń chlebowy z grzybami i koprem włoskim, Budyń Chlebowy Z Dzikich Grzybów, oraz Budyń Pieczarkowy Z Indyka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce ubij jajka, mleko, 2 łyżki parmezanu, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, aż się połączą. Dodać chleb; odstawić na 10 minut lub do zmiękczenia chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W międzyczasie na dużej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj grzyby; gotuj i mieszaj do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Dodaj szpinak, czosnek, tymianek oraz pozostałą sól i pieprz. Gotuj i mieszaj, aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Dodaj do mieszanki chleba; dodać ser mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
7
Przenieś do natłuszczonego 8 cali.- kwadratowe naczynie do pieczenia; posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Piec bez przykrycia, 45-50 minut lub do uzyskania złotego koloru, a nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Odstaw na 10 minut przed podaniem.

Polecane wino: Madera, Pedro Ximenez

Pudding chlebowy w menu? Spróbuj połączyć się z Madeiranem i Pedro Ximénezem. Słodki, orzechowy smak Pedro Ximéneza z nutami fig i karmelu tak dobrze komponuje się z budyniem chlebowym. Madeiran to kolejna opcja-możesz nawet znaleźć przepisy na madeiran w budyniu chlebowym! Możesz spróbować Herdade Do Esporao Verdelho. Recenzentom podoba się to z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Herdade Do Esporao Verdelho
Herdade Do Esporao Verdelho
Verdelho 2014 ma żywe zielone, trawiaste aromaty i tropikalne nuty z nutą limonki i grejpfruta. Na podniebieniu to wino jest świeże i eleganckie, z intensywnymi nutami owocowymi i mineralnymi prowadzącymi do długiego i trwałego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia22
Magazyn