Budyń Czekoladowy

Budyń Czekoladowy
Budyń czekoladowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ten deser ma 761 kalorii, 11g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, natychmiastowe mleko beztłuszczowe, kakao przetworzone w Holandii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 38%. Podobne przepisy to Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s, Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść 1 3/4 szklanki suchego budyniu wymieszać w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać mleko i śmietanę i ubijać do połączenia. Na średnim ogniu doprowadzić mieszaninę do wrzenia, stale delikatnie ubijając. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj przez 4 minuty, kontynuując ubijanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
5
Wlać mieszaninę przez sito i do poszczególnych potraw lub 1 1/2-quart danie do serwowania. Przykryj powierzchnię budyniu folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Umieść w lodówce, aby całkowicie schłodzić przed podaniem, około 4 godzin.
7
W dużej misce lub plastikowym pojemniku z pokrywką połącz kakao, skrobię kukurydzianą, cukier, suche mleko instant beztłuszczowe i sól. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowe Suche Mleko W ProszkuBeztłuszczowe Suche Mleko W Proszku
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn