Budyń Chlebowy Z Marmoladą Pomarańczową

Budyń Chlebowy Z Marmoladą Pomarańczową
Pomarańczowy Marmolada chleb budyń może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 652 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pół na pół, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Marmalade & whisky bread & butter pudding, Chlebek Z Marmoladą Kokosowo-Pomarańczową, oraz Nieco Tropikalny Chleb Z Pomarańczową Marmoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokroić skórki z chleba i pokroić w plastry 1/2 cala. W rondlu podgrzej pół na pół, śmietanę, sól i fasolę waniliową na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aby upewnić się, że mieszanina nie pali się lub nie przykleja się do dna patelni. Gdy mieszanka śmietany osiągnie szybkie gotowanie na wolnym ogniu (nie pozwól mu się zagotować), wyłącz ogień. Odstawić do zaparzenia 10 do 15 minut. W dużej misce wymieszać jajka i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Ubijając stale, stopniowo dodawać gorącą mieszaninę śmietany. Przelej do dużej miski, aby wygładzić mieszaninę i usunąć fasolę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Na dnie naczynia do pieczenia umieść warstwę kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Wlać połowę kremu na plastry i niech namoczyć 15 protokół. W międzyczasie połóż drugą połowę plasterków na innej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Pozostałą śmietanę zalać chlebem, aby ją namoczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
7
Marmoladę rozłożyć na namoczonym chlebie w naczyniu do pieczenia, a następnie przykryć pozostałymi namoczonymi kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Ułóż budyń w gorącej kąpieli wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
9
Piec, aż tylko ustawić i bardzo jasny złoty kolor na górze, o 30 do 35 protokół. Dusić z cukrem cukierniczym i dusić, aż cukier lekko się karmelizuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Podawać na ciepło lub schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn