Budyń chlebowy z białej czekolady i żurawiny

Budyń chlebowy z białej czekolady i żurawiny
Budyń chlebowy z białej czekolady i żurawiny może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, ekstrakt z wanilii, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Budyń Chlebowy Z Białej Czekolady Żurawinowej, Budyń Chlebowy Z Białej Czekolady Żurawinowy, oraz Budyń chlebowy z białej czekolady z sosem z białej czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Rozłóż połowę chleba w naczyniu, nakładając się. Roztrzepać chipsy z białej czekolady i 1 szklankę żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
żurawinażurawina
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
3
Warstwa pozostałego chleba i żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
ChlebChleb
4
Na dużej patelni, ciepłe mleko, śmietana i cukier na średnim ogniu, mieszając, aż mieszanina tylko dojdzie do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia, dodać posiekaną czekoladę; odstawić 10 minut. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
6
W misce ubić jajka, żółtka i wanilię. Stopniowo ubijać w mieszance śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wylać chleb; nacisnąć chleb w dół. Przykryć; przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 i do 24 godzin, dociskając chleb od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
8
Rozgrzej piekarnik do 177°. wyłóż dużą blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
9
Umieść naczynie do pieczenia na blasze, zdejmij folię i przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Piec przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć folię i piec 30 do 40 minut dłużej, aż złoty i nadmuchany.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Odstawić na 20 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn