Budyń chlebowy cytrynowo-jagodowy w słoiku

Budyń chlebowy cytrynowo-jagodowy w słoiku
Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 8G białka, oraz 28g tłuszczu. Jeśli 82 grosze za porcję spada w budżecie, cytrynowo-jagodowy budyń chlebowy w słoiku może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odebrać serek, śmietana, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przepis ten zachwycił 1639 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Budyń Chlebowy Z Jagodami, Budyń Chlebowy Z Jagodami, oraz Budyń Chlebowy Z Jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 350°. Smar dwanaście słoików 8 uncji. pokroić chleb w kostkę 1,5 cala, umieścić w dużej misce i ustawić aside.In dużą miskę, ubić jajka i wymieszać z cukrem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać mleko, wanilię, skórkę z cytryny i sok z cytryny i ubić do równomiernego połączenia. Wymieszać z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Wlać mieszaninę mleka i jajek na kostki chleba i mieszać, aż wszystkie kawałki chleba są całkowicie namoczone. Odstawić chleb na 20 minut.Jagody wymieszać z mieszanką budyniową i natychmiast łyżką do słoików, wypełniając każdy tylko do połowy pełny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Umieść słoiki na dużej blasze do pieczenia 2 cale od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec przez 30 do 35 minut, aż wierzchołki puddingów będą równomiernie rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjmij z piekarnika, Ustaw na czystym, suchym ręczniku i pozostaw 15-20 minut. Tuż przed podaniem wlej śmietanę i nektar z agawy do pokrywanego słoika i wstrząśnij, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Mżawka na wierzchu budynie chleb i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn