Budyń Chlebowy Croissant

Budyń Chlebowy Croissant
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Croissant Bread Pudding. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 522 kalorie, 11g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz rogaliki, żółtka, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Croissant, Budyń Chlebowy Croissant, oraz Budyń Chlebowy Croissant.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W średniej misce ubijamy całe jajka, żółtka, pół na pół, cukier i wanilię. Odstawić mieszankę kremu na bok. Rogaliki pokroić na pół poziomo. W 10 przez 15 przez 2 1/2-calowy owalne naczynie do pieczenia, rozprowadzić DNA plasterków rogaliki, następnie dodać rodzynki, a następnie wierzchołki rogaliki (brown side up), upewniając się, że rodzynki są między warstwami rogaliki lub będą palić podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietanaŚmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
BudyńBudyń
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać krem na rogaliki i pozostawić do namoczenia na 10 minut, naciskając delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietanaŚmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
BudyńBudyń
5
Umieść patelnię w większej wypełnionej 1 cal gorącej wody. Większą patelnię przykryć folią aluminiową, przykryć folią, aby nie dotykała budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Wytnij kilka otworów w folii, aby umożliwić ucieczkę pary.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Piec przez 45 minut. Odkryć i piec przez 40 do 45 Więcej minut lub aż budyń nadmuchuje się i budyń jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn