Budyń Chlebowy Croissant
Croissant chleb Pudding może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 856 kalorii, 13g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ekstrakt z wanilii, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Budyń Chlebowy Croissant, Budyń Chlebowy Croissant, oraz Budyń Chlebowy Croissant dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rogaliki pokroić na pół wzdłuż; dolne połówki rogalików rozerwać na małe kawałki.
Bourbon rozgrzać w małym rondlu na małym ogniu; wymieszać z rodzynkami.
Wyjąć z ognia i odstawić na 10 minut.
Warstwy kawałki rogalika równomiernie w lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Miejsce croissant tops, boki crust up, nad mieszaniną.
Ubij w śmietanie, wanilii i soli. Powoli wlać mieszaninę na wierzchołki rogalików; naciśnij chleb, aby wchłonąć płyn. Okładka; chill 1 godzina.
Umieść naczynie na większej patelni.
Wlać gorącą wodę do większej patelni, napełniając do połowy pełną.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub do zestawu. Przykryć folią aluminiową i piec jeszcze 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i wyjąć naczynie z patelni.
Podawać na ciepło z sosem Bourbon.